Promofilm Kapsalon HIP22

Promofilm voor Kapsalon HIP22.

HIP 22 is een moderne kapsalon waarbij je dat kleine beetje meer mag verwachten en we als team samen met onze klant streven naar de perfecte coupe & stijl.
Mode, passie en ambitie zijn aspecten die HIP 22 perfect omschrijven.

Wat is er goed uit zien? Iedereen heeft een eigen smaak. Mode, muziek, werk of een bepaalde lifestyle spelen hier allemaal een rol in. Je look blijft in beweging en wij staan voor je klaar om het plaatje compleet te maken – perfect afgestemd op wat je eigen smaak is. We bespreken in alle rust wat je wensen zijn en wat er mogelijk is. Zo kunnen we op een lekker edgy of trendy, maar ook chique of klassiek kapsel uitkomen.

HIP 22 is alles behalve doorsnee en dit uit zich door middel van alle extra’s die we doen. Zoals cursussen en trainingen volgen & geven bij TIGI. Ook creëren we looks op fotoshoots voor o.a. Fashion designer Janice en met ons eigen inzicht en creativiteit wordt er voortdurend inspiratie opgedaan.
We staan zeker niet graag stil. Dit merk je ook aan de sfeer in de salon, die is levendig, dynamisch en persoonlijk. Kom eens langs bij HIP 22 zodat we de mogelijkheden van jou haar kunnen bekijken – ook kinderen zijn welkom!

HIP 22 is gevestigd aan de Oudestraat 214 in Kampen