Dubai

We wilden altijd al een keer naar Dubai en als hoogtepunt het vuurwerk kijken bij de Burj Khalifa. De dag na kerst 2018 zijn we vertrokken voor een 9 daagse reis naar Dubai.

Als eerste viel ons op hoe schoon dit land is, de winkelcentra worden continue stofvrij gehouden en je vindt nagenoeg bijna geen afval. Omdat we in de winter gingen was de temperatuur aangenaam. Binnen draait overal de airconditioning op volle toeren dus een dag shoppen is makkelijk uit te houden.

Dubai is een vrij duur land, voor een dagje uit betaal je al snel 80 euro aan entree per persoon. Ook het eten in de parken zijn duur. We hebben gezwommen bij Atlantis Aqua Aventure, een mega waterpark dat oorspronkelijk alleen op de Bahamas zat. Dit is nagebouwd op de Palms een eiland in de vorm van een palmboom.
Ook hebben we een bezoek gebracht aan Legoland, een zeer leuk park met diverse thema’s, zoals Lego City en Ridders. Hier kun je makkelijk een dag vermaakt worden voor het hele gezin.

We verbleven in Two Seasons Hotel, een hotel dat aan het begin van The Palms ligt en vanaf de 40e verdieping een mooi uitzicht geeft over het palm eiland en vanuit de kamer hadden we uitzicht op de Burj Al Arab en de Burj Khalifa konden we in de verte ook zien.

Bekijk de video’s hieronder:

Ook hebben we hier onze mooiste 360 graden foto ooit gemaakt, vanaf de Burj Khalifa