CampZone 360

CampZone is het grootste gaming event van Nederland. Hier kan je elf dagen lang genieten van de beste vakantie ooit! Kamperen in de buitenlucht, toffe games, de leukste outdoor-activiteiten, live optredens, dansavonden en natuurlijk een kampvuur. Heb jij een passie voor gamen en ben je toe aan een onvergetelijke vakantie? Dan mag je CampZone ├ęcht niet missen! Gezelligheid met je vrienden, wie wil dat nou niet?

Tijdens CampZone hebben we het hele terrein op Google Streetview gezet, met een auto en Pilot ERA 8K 360 camera hebben we een rondje gereden zodat je virtueel over CampZone kan lopen.

Om een goed overzicht te krijgen van het hele veld kunnen dronebeelden natuurlijk niet ontbreken op een evenement als CampZone. Met de drone hebben we ook 360 graden opnames gemaakt, zie hieronder de resultaten. De 360 graden opnames zijn gemaakt met een DJI Mavic 2 met een Insta360 One X onder gemonteerd.

360 graden foto, gemaakt met de DJI Mavic 2 Zoom, deze kan een panorama foto maken door meerder foto’s achter elkaar te maken om vervolgens alles aan elkaar te plekken. Deze foto’s kunnen vervolgens op sites gepubliceerd worden zoals Facebook, Google Streetview op Momento360:

Zie hieronder een aantal normale drone foto’s:

Naast Streetview hebben we een TimeLapse gemaakt, ook in 360 8K, op 3 verschillende plekken een statief neergezet en de camera op timelapse mode ingesteld

Campzone 2019 | Timelapse | 360 VR 8K

Voor meer informatie over CampZone ga naar: https://campzone.nl/

Voor nog meer video’s abonneer je vooral op ons YouTube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCS-nL7GZjdbZI3FCVINurJw?sub_confirmation=1